Sałatka z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki kiszone

    2 szt
  • ser żółty

    10 dkg
  • szczypiorek

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
  • jaja na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę wraz z zalewą wyjmujemy z puszki i rozdrabniamy widelcem. jajka siekamy drobno, ogórki i ser ścieramy na tarce. Dodajemy drobno posiekaną dymkę ze szczypiorem, przyprawiamy. Powinna się przegryźć w lodówce gdzieś z pół godziny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
romanrafal 11.02.2014 16:04
smaczna sałatka
bami 29.02.2012 00:49
Apetyczna :)
pacpaw 15.04.2011 21:20
idealna na piątek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat