Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczyka
Warzywa pokroić, tuńczyka i groszek odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć i doprawić.
tuńczyk w sosie własnym | 120 g |
ogórek konserwowy | 3 szt. |
papryka czerwona | 1 szt. |
pomidorki koktajlowe | 4 szt. |
groszek konserwowy | 1 duża łyż. |
cebula czerwona | 1 szt. |
natka pietruszki | 1 pęczek |
szczypiorek posiekany | 1 pęczek |
koperek świeży | 1 pęczek |
musztarda | 2 łyżeczki |
otręby owsiane | 1 łyżeczka |
Warzywa pokroić, tuńczyka i groszek odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć i doprawić.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: