Sałatka z tofu i pestkami dyni

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pestki dyni

    2 łyżki
  • tofu

    1/2 szt
  • ogórek

    2 szt
  • pomidor

    2 szt
  • olej

  • ocet balsamiczny

    1 łyzka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki dobrze myjemy nie obieramy z skórki .Kroimy ogórki w plasterki . Pomidora myjemy i kroimy w ćwiartki . Do sałatki dodajemy pokrojony ser tofu . Dodajemy olej ,ocet balsamiczny i sól do smaku . Posypujemy pestkami dyni i pokrojonym szczypiorem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agaK. 18.08.2012 17:17
smacznie wygląda, chociaż nie jestem wegetarianką;)
iwa643 18.08.2012 09:36
dla wegetarian

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat