Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerem naciowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sałata lodowa 1/2 główki
seler naciowy 3 łodygi
cebula 1/2 sztuki
kukurydza 1/2 puszki
majonez 3 czubate łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerem naciowym

Sałatę opłukać, odwirować, porwać na małe kawałki. Seler i cebulę pokroić w kostkę, kukurydzę odsączyć. Do sałaty dodać seler, cebulę, kukurydzę i majonez. Wszystko starannie wymieszać i doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak