Składniki:
seler korzenny | 1 mały |
sok z cytryny | 1\2 |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
jabłko | 2 czerwone |
olej | 1 łyżka (do sałatki) |
seler korzenny | 1 mały |
sok z cytryny | 1\2 |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
jabłko | 2 czerwone |
olej | 1 łyżka (do sałatki) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: