SAŁATKA Z RZODKIEWKI

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    250 g.
  • ketchup

    120 g.
  • rzodkiew

    5 pęczków
  • ser żółty

    120 g.
  • oliwa

    - -
  • sól

    - do smaku
  • pieprz

    - do smaku
  • koperek

    - -
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiew umyć, sparzyć wrzątkiem, odcedzić. Kalafior ugotować, rozdrobnić.
Koperek bardzo drobno posiekać. Składniki połączyć i dokładnie wymieszać.
Dodać ketchup, oliwę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, raz jeszcze wymieszać. Wierzch potrawy posypać startym żółtym serem i zapiec w rozgrzanym piekarniku.

SMACZNEGO!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat