Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżu i pieczarek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 100 g
Kukurydza z Puszki 1
jajko 5
pieczarki 750 g
natka pietruszki
majonez 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżu i pieczarek

Do ugotowanego ryżu ,który póżniej przekładamy do miseczki dodajemy odsączoną kukurydzę i ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę jajka ,pieczarki już wcześniej oczyścić i ugotować ,potem pokroić w kostkę i dodać do pozostałych składników, całość doprawić ,dodać posiekaną natkę pietruszki i majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 25.01.2014 09:23
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak