Sałatka z ryby wędzonej z ogórkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    1 szt
  • ogórki kiszone

    2 szt
  • jabłko

    1 szt
  • olej

    3 łyzki
  • estragon

    1/2 łyżeczki
  • sól do smaku

  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obieramy i rozdrabniamy. Dodajemy starte na grubej tarce kiszone ogórki i jabłko. Doprawiamy sola i pieprzem, mieszamy z olejem .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ben-ka 29.12.2012 08:26
takie sałatki u nas też się je:)
Dorian 22.10.2012 09:06
pyszna
Izabela/bella81 12.12.2011 10:02
ciekawa
Monika111 20.11.2011 16:18
fajna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat