Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rukolą i żółtym pomidorem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 1 szt (żółty)
orzechy włoskie 1 garść
rukola 2 garśći
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 opakowanie
cebula 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rukolą i żółtym pomidorem

Sos przygotować według przepisu opakowaniu.

Rukolę opłukać, obciąć ogonki i osuszyć. Pomidora opłukać i pokroić w kostkę. Pomidora dodać do rukoli. Cebulkę posiekać, orzechy również. Cebulę dodać do sałatki. Wlać sos i wymieszać.

Przełożyć na talerze.
Na koniec posypać orzechami włoskim

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 28.09.2015 14:03
Też lubię taką sałatkę.
Bernadeta1 29.05.2015 11:06
lubię takie sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak