Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rukolą i tuńczykiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
por (biała część) 1 szt
brokuły 1 szt
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1 szt
rukola (wg uznania)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rukolą i tuńczykiem

Brokuły podzielić na mniejsze kawałki i obgotować. Następnie odcedzić i osuszyć. Por pokroić na półplasterki, tuńczyka odsączyć z zalewy. W szklanej misce ułożyć rukolę, następnie brokuły, por oraz tuńczyka. Sos sałatkowy przygotować według przepisu na opakowaniu i polać nim sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 23.11.2013 19:15
uwielbiam rukolę
caralajna 29.06.2013 07:05
doskonałe składniki, mniam
kanu83 04.04.2013 09:58
Bardzo fajna sałateczka
Neetka90 12.03.2013 19:58
mniam.. z pewnością dobra
olkaaa 12.02.2013 09:43
bardzo fajna
mufinka79 11.02.2013 18:54
super :)
sanielcia 11.02.2013 17:59
Dobre :)
V_kuchareczka 11.02.2013 17:38
super
Zdzisław 11.02.2013 17:26
pysznie
jordi 11.02.2013 16:44
robię identyczną,tyle że z własnym sosem-miód,ocet jabłkowy i zioła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak