Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z roszponką, mozarellą i rzodkiewką

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszponka 40 gram
mozarella 60 gram
rzodkiewki 3 szt
pomidor 1 szt
cebula czerwona 1/2 szt
olej lniany 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszponką, mozarellą i rzodkiewką

Roszponkę umyć, osuszyć i ułożyć na talerzu. Dodać pokrojone pomidory, rzodkiewki, cebulę oraz mozarellę. Oprószyć całość pieprzem i solą. Skropić olejem lnianym.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Piotr-21 10.02.2014 12:52
prosta i smaczna
Barbara/zuza22_85 10.02.2014 12:42
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak