Sałatka z pekińskiej z sosem jogurtowo-majonezowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1/2
  • marchewka

    1
  • jogurt naturalny

    100 ml
  • majonez

    2 łyżeczki
  • koperek

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pekińską bardzo drobno szatkujemy. Dodajemy potartą marchewkę. Jogurt naturalny mieszam z majonezem. Wsypuję jeszcze koperek i tak przygotowanym sosem polewamy kapustę wymieszaną z marchewką. Możemy doprawić jeszcze do smaku solą lub pieprzem czarnym. Smacznego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 03.12.2012 06:04
zdrowa i pyszna
Justyna/Dzastus 03.08.2012 13:03
bardzo prosta i smaczna
FAFIK 01.12.2011 16:58
Pyszna!
Jolanta_P-S 24.11.2011 15:46
bardzo ją lubię
aginaa 19.11.2011 20:04
fajne
MAR3STA 18.11.2011 23:52
uwielbiam wszystkie dania z pekińską w roli głównej
Mariusz10 18.11.2011 23:18
pyszna!
Katarzyna/kate1980 18.11.2011 21:04
świetna
Seba 18.11.2011 09:25
pycha
BernadettaP 18.11.2011 09:04
szybko i smacznie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat