Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z pekinki
Kroki postępowania
kapustę pekińską płuczemy i siekamy nożem
kapusta pekińska | 60 dag |
oliwki zielone Smak | 20 dag |
jabłko kwaśne | 3 sztuki |
ser | 25 dag |
pierś z kurczaka podwójna | 80 dag |
oliwa | 8 łyżek |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżki |
oregano | 1/2 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 1/2 łyzeczki |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
woda | 6 łyżek |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: