Składniki:
por | 2 szt |
papryka czerwona | 3 szt |
oliwki | 10 dkg |
ser owczy | 20 dkg |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
tymianek | 1/2 pęczka |
migdały | 5 dkg |
ocet winny | 4 łyżki |
olej | 6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
cukier | 1/2 łyżeczki |
por | 2 szt |
papryka czerwona | 3 szt |
oliwki | 10 dkg |
ser owczy | 20 dkg |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
tymianek | 1/2 pęczka |
migdały | 5 dkg |
ocet winny | 4 łyżki |
olej | 6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
cukier | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: