Składniki:
ogórki | 2,5 kg |
papryka czerwona | 0,5 kg |
marchewka | 0,5 kg |
cebula | 0,5 kg |
ocet 10 % | 0,75 szklanki |
cukier | 0,75 szklanki |
sól | 4 płaskie łyżki |
olej | 1 szklanka |
ogórki | 2,5 kg |
papryka czerwona | 0,5 kg |
marchewka | 0,5 kg |
cebula | 0,5 kg |
ocet 10 % | 0,75 szklanki |
cukier | 0,75 szklanki |
sól | 4 płaskie łyżki |
olej | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: