Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z mrożoną fasolką szparagową

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 20 dkg
ser żółty 20 dkg
jajko 3 szt
kukurydza 1/2 puszki
jogurt naturalny 3-4 łyżki
czosnek 2 ząbki
majonez 3-4 łyżki
pieprz
sól
fasola 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z mrożoną fasolką szparagową

Jaja ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Fasolę ugotować, schłodzić w zimnej wodzie, odcedzić. Szynkę i ser pokroić w kostkę, kukurydzę odcedzić-wszystkie skladniki wymieszać. Majonez wymieszać z jogurtem, dodać przeciśnięty czosnek, doprawić solą i wymieszać z sałatką, doprawić. Schłodzić przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 14.04.2013 18:42
fajna salatka!
owca441 05.04.2013 19:52
lubię takie z posmakiem czosnku
agnieszka214 05.04.2013 19:40
smaczna ta sałatka
Wiesława1 05.04.2013 19:36
super sałateczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak