Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z mortadelą i papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 50 dkg
papryka czerwona 1 sztuka
ser żółty 30 dkg
jajka ugotowane na twardo 4 sztuki
cebula 1 sztuka
majonez tradycyjny 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z mortadelą i papryką

Mortadelę, paprykę, cebulę i ugotowane jajka pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce. Dodać majonez oraz przyprawić do smaku. Dokładnie wymieszać i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak