Sałatka z migdałami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    125 gram
  • oliwa

    1 łyżka
  • natka pietruszki

    do smaku
  • miód

    1 łyżeczka
  • ocet winny

    1 łyżka
  • posiekane migdały

    1 łyżka
  • imbir

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki wrzucić na kilka minut do gotującej wody.Wyjąć,ostudzić.Z oliwy,octu,soli,pieprzu i imbiru przygotować sos.Pieczarki pokroić w plasterki,wymieszać z sosem.Całość posypać posiekanymi migdałami,przybrać natką pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Pani Domu 10.03.2014 13:45
super sałatka
Iwusia 05.03.2013 23:46
bardzo smakowity jest ten przepis
Ada-Gaba 27.02.2013 14:53
świetne propozycja
Bernadeta1 06.01.2013 00:16
super sałatka
gosia56 03.01.2013 17:12
ciekawe połączenie
romanrafal 16.10.2012 15:28
smaczna
mic 02.03.2012 12:52
sprobowałbym
angelika14 17.12.2011 15:07
ten przepis koniecznie muszę wypróbować
Natalia40 08.12.2011 12:34
kolejna świetna sałątka
kanu83 30.11.2011 21:35
ciekawa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat