Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
makrela wędzona
1 szt -
pieczarki
30 dag -
jajko ugotowane na twardo
5 szt -
Makaron kolanka
1/2 opakowania -
ogórki kiszone
3-4 szt -
cebula czerwona
1 szt -
papryka czerwona
1 szt -
kukurydza w puszce
-
sól
-
musztarda
2 łyżeczki -
majonez
-
olej
Sposób przygotowania
Jajka, paprykę , ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę. Z makreli usuwamy ości i też kroimy w kostkę.Do salaterki wkładamy wszystkie składniki, przyprawiamy do smaku, łączymy z musztardą i majonezem, dobrze mieszamy.
Komentarze (22)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (12)