Składniki:
kurki | 50 dag |
liście szpinaku | 20 dag |
szczypiorek | 0,5 pęczka |
olej | 3 łyżki |
biały ocet winny | 1 łyżka |
łuskane ziarna słonecznika | 0,25 szklanki |
żółty ser | 5 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kurki | 50 dag |
liście szpinaku | 20 dag |
szczypiorek | 0,5 pęczka |
olej | 3 łyżki |
biały ocet winny | 1 łyżka |
łuskane ziarna słonecznika | 0,25 szklanki |
żółty ser | 5 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: