Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty z pieczarkami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała kapusta mały kawałek
CEBULKI MARYNOWANE 50 g
jogurt naturalny 3 łyżki
sól, pieprz do smaku
pieczarki marynowane 100 g
kapusta czerwona mały kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty z pieczarkami

Kapustę czerwoną i białą ścieramy na tarce o grubych oczkach, ja to robię w robocie kuchennym. Dwa rodzaje kapust przekładamy do miski. Pieczarki kroimy na ćwiartki i dodajemy do miski. Dodajemy również odcedzone z zalewy cebulki. Całość doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy jogurt naturalny i mieszamy dokładnie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 16.02.2014 16:16
smakowita sałatka
dada 21.01.2014 12:37
mniam mniam :-)
Magula 20.01.2014 08:40
Było pycha ;-)
Gracer 19.01.2014 21:08
to musi być pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak