Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusta pekińską i ogórkiem małosolnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
ogórek małosolny 4 szt
filet z kurczaka 1 szt
majonez tradycyjny
sól
pieprz
groszek konserwowy 1 puszka
przyprawa do kurczka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusta pekińską i ogórkiem małosolnym

Fileta myjemy i kroimy w drobną kostę smażymy na oleju , dodajemy przyprawe do kurczaka, odstawiamy do ostygnięcia, dodajemy pokrojonego ogórka małosolnego i kapuste pekińską, groszek konserwowy. Przyprawiamy sola i pieprzem. Dodajemy majonez mieszamy. Podajemy na półmisku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bgs1984 22.07.2012 22:34
mniam
marzenciak1985 22.07.2012 22:30
mniam
foczka-ks 23.06.2012 23:31
smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak