Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 500 g
sól
woda
Bułka tarta klasyczna Prymat
bazylia
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej

Fasole gotujemy w osolonej wodzie. Kiedy fasola jest już lekko miękka, przekładamy ją na patelnie. Dodajemy łyżkę masła i smażymy przez 5 minut. Następnie dosypujemy bułkę tartą około 5 łyżek. I całość smażymy aż fasola zacznie się rozpadać. Do smaku można dodać bazylię lub oregano. Nigdy jedno i drugiego razem, to wykluczone:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta25 18.08.2012 14:05
ciekawe
wojtek5 17.08.2012 15:07
uwielbiam fasolke szparagowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak