Składniki:
fasolka szparagowa | 300 g |
cebula | 100 g |
ząbek czosnku | 1 |
natka pietruszki | |
olej słonecznikowy | 4 łyżki |
ocet jabłkowy | 1 lyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
pieprz | |
sól do smaku |
fasolka szparagowa | 300 g |
cebula | 100 g |
ząbek czosnku | 1 |
natka pietruszki | |
olej słonecznikowy | 4 łyżki |
ocet jabłkowy | 1 lyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
pieprz | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: