Sałatka z fasolką szparagową

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    0,5 kg
  • jajka

    4 szt
  • mały seler

    0,5
  • śmietana 18 proc

    0,5 szkl
  • szczypiorek posiekany

    3 łyzki
  • orzechy włoskie

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę pociąc na kawałki i ugotowac w osolonej wodzie. Seler zetrzec na tarce o grubych oczkach. Jajka ugotowac na twardo, ostudzic i pokroic w kostkę. Wymieszac fasolkę, seler, jajka i orzechy. Dodac śmietanę i doprawic solą, pieprzem, sokie z cytryny i cukrem. Udekorowac śzczypiorkiem i papryką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kate131 01.09.2011 07:55
pycha
alaaa 06.06.2011 21:19
super pomysł,ciekawe składniki
Allice 07.04.2011 20:58
ciekawy pomysł
Jaheira11 21.03.2011 23:53
spróbuję
iwona332 17.09.2010 22:54
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat