Sałatka z fasoli gotowanej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola

    25 dkg
  • żółty ser

    15 dkg
  • majonez

    3 łyżki
  • jaja

    3
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowaną fasole odcedzić, posiekać nożem na drobno. Ser zetrzeć na grubej tarce, wymieszać z majonezem, doprawić do smaku, dodać pokrojoną cebulę i jajka, dobrze wymieszać i posypać zieloną pietruszką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 30.05.2011 17:03
ślicznie wygląda
Margo1 30.05.2011 17:03
ślicznie wygląda
Yvonne 27.04.2011 20:30
śliczna :)
Barbara55 08.02.2011 14:52
wygląda zachęcająco
kielcok1 27.01.2011 14:39
apetycznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat