Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej fasoli

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por 1 szt
ananas 1 puszka
ser żółty 30 dag
jogurt naturalny 1 szt
majonez 2 łyżki
sól
Papryka ostra mielona Prymat
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej fasoli

Fasolę odsączyć na sitku. Por dokładnie wypłukać , rozciąć wzdłuż i pokroić w pól plastry. Ananasy odsączyć z zalewy na sitku i pokroić w drobną kostkę. Ser żółty pokroić w drobną kostkę i obsypać papryka mieloną. Wszystkie składniki wymieszać razem. Przygotować sos: jogurt połączyć z majonezem i doprawić do smaku solą. Przygotowane składniki polać sosem i delikatnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak