Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolą
Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny i natką, wlać do sałatki i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na ósemki.
Ułożyć na sałatce.
pieczarki | 10 dag |
sól i pieprz do smaku | |
jajko | 4 sztuki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
ryż biały | 1 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: