Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z buraków, groszku i migdałów

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki 2 szt
groszek konserwowy 3 łyżki
migdały w płatkach 2 łyżki
chrzan starty 2 łyżki
śmietana 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z buraków, groszku i migdałów

Buraki ugotować lub upiec. Ostudzić. Pokroić w półplasterki. Wymieszać z groszkiem. Śmietanę wymieszać z chrzanem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Sos dodać do warzyw i wymieszać. Przed podaniem posypać płatkami migdałowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak