Sałatka z białej kapusty i czarnych oliwek

Sałatka z białej kapusty i czarnych oliwek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała kaapusta

    1 sztuka
  • olej roślinny

    4 łyżki
  • sok z cytryny

    1 sztuka
  • sól

    szczypta
  • oliwki czarne

    10 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę siekamy na małe kawałki i wrzucamy do miski następnie dodajemy olej i sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku.
Następnie wyjmujemy pestki z oliwek i kroimy na mniejsze części.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat