Sałatka z bazylią i serem pleśniowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser pleśniowy lazur

    80 g
  • pomidor

    2
  • liscie bazylii

    1 garść
  • oliwa

    1 łyżeczka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory dokładnie myję. Kroję je w pół plasterki i układam na talerzu. Solę odrobinę do smaku. Następnie listki bazylii upycham między pomidorami dość gęsto i całość skrapiam oliwą z oliwek. Ser pleśniowy kroję w niewielką kostkę i rozrzucam je po pomidorach. Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
artur7 14.04.2013 06:43
pyszny pomysl
Motorek 21.08.2012 08:37
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat