Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z avokado i łososia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

avocado 1szt
łosoś wędzony plastry 100 g
kapusta pekińska 1/2
oliwa 4 łyżki
czosnek 2 ząbki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 1łyżeczka
sok z limonki 1/2 (do smaku)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z avokado i łososia

Avocado obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do miski, dodać sok z limetki, sól oraz przeciśnięty czosnek i 4 łyżki oliwy. Kapustę pekińską pokroić w kostkę. Na kapustę ułożyć avocado i pokrojone w paski kawałki łososia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 06.01.2013 10:07
lubię łososia ale tak jeszcze nie jadłam !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak