Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z arbuzem i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata kolorowa 1 op
ser feta 1/2 op
arbuz 1/2 szt
słonecznik łuskany 1/2 op
sok z cytryny 5 kropel
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z arbuzem i fetą

Ser feta osączamy, kroimy w kostkę. Sałaty dokładnie myjemy, osuszamy na sicie. Arbuza kroimy w większą kostkę. Słonecznika prażymy na suchej patelni. Następnie wszystkie składniki łączymy ze sobą, skrapiamy sokiem z cytryny, pieprzymy do smaku, dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak