sałatka wiosenna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kukurydza

    1 puszka
  • majone

    1 słoik
  • szynkz gotowana

    15 dkg
  • cebula

    1 szt
  • ser żółty

    20 dkg
  • kiełki soi

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do głębokiej salaterki wsypujemy odsączoną kukurydzę,smarujemy majonezem z drobno posiekaną cebulką, następnie kiełki soi i znów majonez z cebulką. koleno szyka i na wierzchu ścieramy na drobne jażynowe tarce żeby wyglądał jak puch. Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat