Sałatka wczesnowiosenna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewki pęczek

    1 szt
  • feta

    1/2 szt
  • groszek konserwowy

    1 szt
  • oliwa

  • sól do smaku

  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę myjemy i kroimy w dużą kostkę . Groszek odcedzamy i dodajemy do rzodkiewki . Natkę grubo kroimy . Ser feta kroimy w kostekę . doprawiamy oliwą z oliwek i pieprzem kolorowym

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Seba 27.01.2012 10:31
pycha
octo 15.01.2012 08:30
zgadzam się z komentarzem wyżej. Ale na rzodkiewki jeszcze trzeba troszkę poczekać:)
iwa643 15.01.2012 08:26
Pyszna lekka zdrowa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat