sałatka warstwowa z tuńczykiem i winogronem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    2 puszki
  • papryka konserwowa

    1 słoik
  • ryż

    1 torebka
  • sos winegret

  • winogrona zielone

    15 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

paprykę pokroić w małe cienkie paseczki ryż ugotować sałatkę układać warstwowo ryż,tuńczyk,papryka i na wierzch winogrono polać sosem winegret.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ibag24 21.09.2011 21:38
nie jadłam
justyna54 07.06.2011 22:52
fajne połączenie
marzencia2007 21.05.2011 10:30
ciekawe, nigdy nie jadłam takie sałatki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat