Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka warstwowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler konserwowy 1 słoik
fasola czerwona z puszki 1 puszka
kukurydza w puszce 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk
majonez tradycyjny 5 łyżek
marchew 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka warstwowa

Jajka gotujemy na twardo.oddzielamy zółtka.Białko zetrzeć na drobnej tarce,żółtka na grubszej.Marchew surowa również zetrzeć na drobnej tarce.Układamy warstwowo.Najpierw seler,białka,kukurydza,fasolka,marchew.Smarujemy majonezemi posypujemy żółtkami.Wstawiamy do lodówki na min.10 godzin.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ninia 05.08.2012 13:02
jadłam, jest pyszna
ancykolek 05.08.2012 12:52
Pysznosci:)
Karolina44 05.08.2012 12:46
Tego jeszcze nie próbowałam
halina17 04.08.2012 17:09
dobra sałatka
Rafał10 04.08.2012 16:37
super sałatka :)
Aleksandraa 04.08.2012 15:41
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak