Salatka szwedzka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata

  • serek homogenizowany

  • śmietana

  • rzodkiewka

  • Szczypiorek cienki

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sałate umyc, odwirowac z wody, poczastkowac palcami. Rzodkiew umyc, odciac ogonki, zetrzec na grubych oczakach tarki. Szczypior umyc, wysuszyc i drobno posiekac. Smietane, serek homogenizowany dokladnie wymieszac dodac sałate, rzodkiew wraz ze szczyiorem, doprawic sola.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Goya 06.10.2011 12:45
już robiłam ją kilka razy
Goya 05.07.2011 08:44
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat