Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka serowo-selerowa z orzechami włoskimi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 1
ser z niebieską pleśnia 200 g
orzechy włoskie 1/2 szklanki
czerwony pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka serowo-selerowa z orzechami włoskimi

Seler pokroić w plasterki, orzechy podzielić na ćwiartki i wymieszać. Ser pokroić w kostkę, dodać do pozostałych składników. Rozkruszyć kilka ziaren czerwonego pieprzu. Całość wymieszać i odstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

GOSIA18 18.01.2013 19:11
ciekawa i nna
Joanna46 18.01.2013 15:36
Pysznie się zapowiada.
AURELKA 18.01.2013 15:29
jaka kolorowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak