Składniki:
sól | |
ementaler | 300 g |
majonez | 3 łyżki |
jogurt naturalny | 150 g |
pieprz | |
sherry | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 50 g |
sok pomarańczowy | 3 łyżki |
winogrona czerwone | 100 g |
winogrona białe | 100 g |
endywia | 1 główka |
sól | |
ementaler | 300 g |
majonez | 3 łyżki |
jogurt naturalny | 150 g |
pieprz | |
sherry | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 50 g |
sok pomarańczowy | 3 łyżki |
winogrona czerwone | 100 g |
winogrona białe | 100 g |
endywia | 1 główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: