Sałatka ryżowa z ogórkiem kiszonym i winogronem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryż brązowy

    1 woreczek
  • patisony marynowane

    3 szt
  • ogórek kiszony

    2 szt
  • pomidor

    1 szt
  • groszek konserwowy

    3 łyżki
  • pietruszka zielona

  • sól

  • winogrona

    10 dag
  • rzodkiewka

    3 (czerwona)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do ugotowanego ryżu dodajemy pokrojone warzywa winogrona i groszek .Mieszamy z natką i oliwą .Solimy do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
radosna29 21.02.2012 19:00
ciekwy
pioge7 22.04.2011 16:37
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat