sałatka ryżowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 szt.
  • papryka

    1 szt.
  • zielony groszek

    1 szklanka
  • majonez

    1 szklanka
  • sól

  • posiekany szczypiorek

  • rzodkiewki

  • zielona pietruszka

  • ryż ugotowany

    (schłodzony)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę i paprykę pokroić w drobną kostkę, wymieszać z ryżem. Wsypać groszek, sól i wlać majonez, dokładnie wymieszać, ułożyć na półmisku, przybrać szczypiorkiem, rzodkiewką i zieloną pietruszką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat