Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka porowa z szynką i ogórkiem konserwowym
Kroki postępowania
Pieczarki pokroić drobno w kostkę. Szynkę i pieczarki przełożyć do miski
Por pokroić w cienkie półplasterki
Smacznego:)
por (biała część) | 1 sztuka |
pieczarki marynowane | 20 sztuk |
groszek konserwowy | 0,5 puszki |
kukurydza w puszce | 0,5 puszki |
szynka konserwowa | 18 dag |
ogórek konserwowy | 3 sztuki |
ser żółty starty | 2-3 łyżki |
majonez | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko ugotowane na twardo | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: