Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pieczarkowa z orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dag
orzechy włoskie łuskane 20 dag
majonez 36 dag
natka pietruszki 2 pęczki
sok z połowy cytryny
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pieczarkowa z orzechami

Orzechy grubo posiekać, Pieczarki obrać, pokroić w półplasterki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem.
Grzyby połączyć z orzechami oraz posiekaną natką pietruszki. składniki posolić, delikatnie wymieszać z majonezem. Sałatkę podawać od razu po przyrządzeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak