Sałatka ogórkowo-pomidorowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czerwone pomidory

    2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • natka świeżego koperku

    1 natka
  • jogurt naturalny

    1 kubek
  • szczypta soli

    1 szczypta
  • Pieprz ziołowy mielony Prymat

    1 szczypta
  • ogórki

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać i bardzo drobniutko pokroić.Ogórki i pomidory umyć i pokroić w plasterki lub w kosteczkę.Przyprawić solą i pieprzem. Dodać jogurt naturalny i posiekany koperek.Wszystko ze sobą wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Adamorek 07.03.2012 12:32
robię do obiadku
banaszak1994 28.12.2011 21:29
:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat