Składniki:
kapusta pekińska | 40 DAG |
jajko | 5 SZTUK |
ogórek kiszony | 4 SZTUKI |
cebula | 1 SZTUKA |
chrzan | 1 ŁYZECZKA |
śmietana | 1 ŁYŻKA GÓROWATA |
papryka konserwowa | 1/4 SLOIKA |
Sól ziołowa jodowana Prymat | DO SMAKU |
pieprz | DO SMAKU |
kapusta pekińska | 40 DAG |
jajko | 5 SZTUK |
ogórek kiszony | 4 SZTUKI |
cebula | 1 SZTUKA |
chrzan | 1 ŁYZECZKA |
śmietana | 1 ŁYŻKA GÓROWATA |
papryka konserwowa | 1/4 SLOIKA |
Sól ziołowa jodowana Prymat | DO SMAKU |
pieprz | DO SMAKU |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: