Sałatka mięsna z warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • natka pietruszki

  • sos sojowy

  • korniszony

    3 szt
  • marchewka

    1 szt
  • oliwa

  • cebula biała

    1/2 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • karkówka

    25 bez kości
  • papryka czerwona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso gotujemy w osolonej wodzie lub w zupie .Gdy będzie miękkie kroimy je na kawałki . Do zimnego mięsa dodajemy pokrojone korniszony ,paprykę i cebulę . Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce duze oczka. Natkę siekamy i dodajemy do sałatki. Mieszamy i doprawiamy sosem sojowym ,czerwona papryką w proszku i oliwą .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IwonaKa 12.01.2013 15:29
wygląda zachęcająco
bietka 31.05.2012 08:56
smacznie wygląda
Iwusia 20.11.2011 20:48
pychotka
aginaa 20.11.2011 20:16
sliczna
mikrusiak 20.11.2011 13:19
bardzo fajna :)
stokrotka 20.11.2011 12:50
super
iwa643 20.11.2011 12:22
syta i dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat