Sałatka fasolowo-kukurydziana zrazowym makaronem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    1 garść
  • Makaron razowy

    1 garść
  • kukurydza w puszce

    1 szt
  • natka pietruszki

  • oliwa

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w odzie lekko osolonej .Odcedzamy i studzimy .Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie odcedzamy i studzimy . Dodajemy fasolkę do makaronu .Kukurydze odcedzamy .wszystko razem mieszamy dodajemy posiekaną natke pietruszki.Doprawiamy oliwą solą i pieprzem .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
aginaa 20.11.2011 20:16
jak kolorowo
mikrusiak 20.11.2011 13:20
smacznie wygląda :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat