Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
sałątka
-
fasola czerwona z puszki
300 g -
fasola biała z puszki
300 g -
fasola czarna
150 g -
kukurydza w puszce
100 g -
papryka konserwowa
100 g -
bób
150 g
sos
-
oliwa
4 łyżki -
sos winegret
1 łyżka -
musztarda
1 łyżka -
kolendra
1 gałązka -
natka pietruszki
2 łyżki -
sól
-
pieprz
Sposób przygotowania
Przygotować sos: do malaksera przełożyć 2 gałązki natki pietruszki oraz 1 gałązkę kolendry, zmiksować. Następnie dodać sól, pieprz, łyżkę musztardy, 3 łyżki oliwy z oliwek oraz 1 łyżeczkę winegretu. Zmiksować, ewentualnie doprawić do smaku. Wszystkie składniki wymieszać. Smacznego:)
sól i pieprz wg uznania![]()
Komentarze (9)
Nie masz konta? Zarejestruj się