Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka czosnkowo - koperkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
śmietana 330 g
majonez 10 łyżek
koperek 1 pęczek
czosnek 4 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka czosnkowo - koperkowa

Ziemniaki obrać i ugotować. Wystudzone pokroić w kosteczkę.
Koperek i czosnek posiekać. W misce wymieszać śmietanę i majonez, dodać koperek i czosnek. Zalać ziemniaki sosem i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anamorphosee 19.11.2012 21:04
jadamy ją często tuż po przygotowaniu i myślę, że taka właśnie najlepiej smakuje :)
SmacznaPyza 19.11.2012 19:14
czy sałatka jest dobra od razu po przygotowaniu czy powinna odstać trochę?
eMMe 19.11.2012 18:44
super
jasiek 19.11.2012 18:27
smakowita
Bernadeta 19.11.2012 18:18
myśle że to smaczny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak